Pogoji poslovanja

V spletni trgovini itc-shop.si lahko kupujete 24 ur na dan, 7 dni na teden. Uporaba je brezplačna.

 

Nudimo vam udobno nakupovanje iz naslonjača z zavestjo, da je vaš nakup 100% varen, saj vam jamčimo kvalitetne izdelke in možnost vračila naročila.

 

Cene

 

Cene izdelkov so prikazane brez (neto) in z DDV-jem (bruto). Končna cena za vse kupce je cena z DDV-jem. Prikazana cena brez DDV-ja je v pomoč in informacijo podjetjem. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne najave. Ko je izdelek že naročen se ponudnik zavezuje da sprememba cene izdelka ni več mogoča.

 

Kaj je davek na dodano vrednost (DDV)?

 

Zavezanci za plačilo davka na dodano vrednost (DDV) so vsi kupci, ki živijo ali imajo sedež podjetja na področju Evropske unije (EU). Sedež itc-shop.si se nahaja v Slovenia-ji in na vse naše artikle je dodan DDV v višini 22%.

 

Darilni boni

 

Ponujamo vam možnost nakupa darilnih bonov - kuponov, ki jih lahko poklonite kot darilo. Darilni boni - kuponi se samodejno vključijo v predogledu naročila in so vidni pred končnim dogovorom o potrditvi naročila.

 

Garancija, reklamacija, zamenjava

 

Naročeno blago bo dostavljeno in opremljeno v skladu z zakonom o varstvu in zaščiti potrošnikov.

 

Garancijski list je priložen ob dostavi potrošniku.(v primeru da izdelek ima garancijo)

 

Če vam blago ne ustreza ga lahko v roku 15 dneh od prevzema vrnete. Blago mora biti nepoškodovano in v nepoškodovani originalni embalaži. Vračilo kupnine se izvrši po prejetju poslanega blaga in se nakaže na strankin transakcijski račun, na podlagi predloženih podatkov (transakcijski račun, ime in priimek, naslov, naziv banke, pri kateri je račun odprt).

 

Stvarne napake

 

Če obstoj napake na blagu oziroma nepravilnost pri opravljeni storitvi ni sporna, podjetje čimprej, vendar najpozneje v roku osmih dni ugodi potrošnikovi zahtevi po odpravitvi pomankljivosti artikla ali storitve, vrnitvi dela plačanega zneska v sorazmerju s pomankljivostjo ali ponovni izvedbi storitve oz. vrne plačani znesek.

 

Podjetje pisno odgovori potrošniku na zahtevo najpozneje v osmih dneh po njenem prejemu, če gre za obstoj napake na blagu ali nepravilnost pri izvedbi storitve.

 

Pritožbe in spori

 

I.T.C. d.o.o spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov ter se trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja hitrega in učinkovitega sistema obravnavanja pritožb v prid in zadovoljstvo potrošnika.

 

V primeru težav je kupcu na voljo elektronski naslov info@itc-shop.si ali telefonska številka 040-417-865. Pritožbe se odda preko e poštnega naslova info@itc-shop.si. Postopek obravnave je zaupen.V primeru pisne pritožbe se le-te odda na naslov podjetja I.T.C. d.o.o., Ledine 15, 5000 Nova Gorica. V primeru sodnih sporov, ki izhajajo iz uporabe spletnega mesta www.itc-shop.si in iz splošnih pogojev poslovanja, katere ponudnik in uporabnik ne bi mogla sporazumno rešiti, je pristojno stvarno pristojno sodišče v Novi Gorici.

 

Splošno

 

Vse cene so izražene v € in vključujejo davek na dodano vrednost. Podjetje I.T.C. d.o.o. skrbi in se trudi, da je spletna stran ažurna in točna, vendar so napake možne. Podjetje ne daje nobene garancije ali jamstva za točnost informacij, kakor tudi ne prevzemamo nobene odškodninske odgovornosti v tem smislu. Pridržujemo si pravico do vsebinskih sprememb spletne strani kakor tudi splošnih pogojev. I.T.C. d.o.o. je lastnik vseh slik na tej strani oziroma ima dovoljenje za uporabo s strani lastnikov.

 

Vsaka nadaljnja uporaba slik, logotipov ali blagovnih znamk je prepovedana brez pisnega dovoljenja lastnikov in predstavlja kršitev zakona s področja avtorskih pravic in blagovnih znamk.

 

Velja od 15. decembra. 2015

Izdelava spletne trgovine StudioFACA

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za popust.

Strinjam se s politiko zasebnosti