BEMER

Spoštovani,
Želimo vam predstaviti aparat BEMER, terapijo tisočletja.
 
BEMER (na podlagi bioelektromagnetne energije) je aparat biozdravstvene tehnologije, ki ga je izdelala ustanova BEMER Int.AG v tesnem sodelovanju z izkušenimi fiziki, biologi in zdravniki, med najpomembnejšimi mednarodnimi izvedenci na področju terapije z elektromagnetnimi polji pod vodstvom fizika in fiziologa prof. dr. Wolfa A. Kafka. Strokovno znanje in poglobljene izkušnje so posredovale ustanove, ki se ukvarjajo s to znanostjo, med temi EMPHYSPACE (International research association on the Physiological effects of electromagnetic fields in normal and extrem conditions), Evropski inštitut za bioenergetsko medicino in Avstrijska ustanova magnetoterapije.
 
BEMER sloni na najsodobnejšem znanju, pridobljenem na področju fizike in zdravstva. Nova spoznanja so končno po dolgem raziskovanju prispevala k dopolnitvi znanja glede uporabnosti elektromagnetnih polj v univerzitetnem zdravstvu. Poleg tradicionalne terapije z magnetnimi polji odpira BEMER nova obzorja, ki so bila do sedaj v medicini še neznana.
 
BEMER temelji na fiziološlem in fizičnem delovanju elektromagnetnih impulzov zelo nizke intenzivnosti - nižjih od večine nivojev intenzivnosti naravnih polj, ki se na specifičen način uporabljajo glede na čas, intenzivnost in frekvenco. Dokazano je, da ti posebni magnetni impulzi s pomočjo fizikalno-kemične reakcije molekularnega sistema urejajo akcijske mehanizme, ki jih ima organizem in prispevajo k izboljšanju krvnega obtoka in odgovarjajočega delovanja metabolizma. Na ta način se izboljša in se na primer pospeši okrepitev telesa. Človek postane utrjen in odporen proti boleznim. Na tisoče poskusov je dokazalo, da dolgotrajno zdravljenje z elektromagnetnimi impulzi ne povzroča nezaželenih stranskih učinkov.
 
Terapija BEMER, "fizična medicina" tisočletja!
 
UPORABA:
 
Krmilna naprava ustvarja specifičen, s patentom zaščiteni BEMER impulz po prof. dr. Wolfu A. Kafki, ki se odlikuje po širokopasovnem frekvenčnem spektru.
S pomočjo tega impulza, ki prek tuljave prodira v telo kot magnetno polje, lahko sprožimo/izzovemo/spodbudimo raznolike in kompleksne psihološke učinke, ki podpirajo in krepijo zmogljivost in funkcionalno sposobnost organizma. V nasprotju z elektromagnetnimi polji, pri katerih je zaradi običajnih impulzov potrebno frekvence in intenzitete nastaviti ločeno, dosežete s terapijskim sistemom BEMER 3000 plus učinek z izborom stopenj intenzitete (1 do 10) oziroma programi (1 do 4) in z aplikatorji, ki jih samostojno izbirate glede na učinek, ki ga želite doseči.
Pri uporabi razlikujemo dve bistveno različni obliki uporabe.
 
 
tuljavna rogoznica: uporaba tuljavne rogoznice po osnovnem načrtu (BP) služi splošnemu izboljšanju celotnega energijskega počutja/situacije človeka. Posledica tega je izboljšanje vsakovrstnih procesov presnavljanja in samo-uravnalnih mehanizmov. To predstavlja temelj za preventivo in terapijo.
 
Tuljavna rogoznica: uporabljamo jo za celo telo
nadaljnji/dodatni aplikacijski moduli: intenzivni aplikator je naravnan na lokalne učinke. Ker se moč magnetnega polja močno ublaži, če se od njega oddaljimo, so za globinske učinke večinoma potrebne višje stopnje intenzitete. Postopno prodiranje v globino dosežemo s štirimi programi. Aplikacijski moduli tvorijo idealno dopolnilo k tuljavni rogoznici.
 
Intenzivni aplikator: torbica s sprijemalnim zapiralom
 
BEMER 3000 plus je preizkušena naprava z medicinskim certifikatom razreda IIa. Ta klasifikacija vsebuje potrdilo o delovanju in analize tveganja in zagotavlja/jamči, da na osnovi majhnih količin izsevane/oddane energije ne more priti do nobenih škodljivih učinkov za človeški organizem. Kakovost BEMER-jevih terapijskih sistemov lahko zagotovimo na osnovi tega, da jih proizvajajo izdelovalci s certifikatom ISO.
V skladu z evropskim sistemom za opazovanje in javljanje, uporaba naprave ne pomeni nobenega zdravstvenega tveganja. Pri več-milijonski uporabi do zdaj še ni prišlo do nobenih stranskih učinkov in neželenih medsebojnih učinkov.
 
Relativna kontraindikacija:
 
Pri ljudeh s svežimi transplantacijami tujih organov sme uporabo terapijskega sistema BEMER 3000 plus dovoliti samo zdravnik, ki mora pri tem upoštevati možna tveganja. V tem primeru je namreč aktiviranje imunskega sistema telesa nezaželeno, ker bi ustrezna imunska reakcija lahko vodila k zavračanju tujka.
 
Napotek: Kontraindikacije, ki jih pogosto navajajo v povezavi s terapijo z elektromagnetnimi polji, kot na primer nosečnost, srčni spodbujevalnik, inzulinske črpalke, proteze iz umetnih materialov ali kovine, ne veljajo za terapijski sistem BEMER 3000 plus zaradi izredno nizkega energijskega sevanja.
 
Ker medsebojnih učinkov/delovanja z elektronskimi implantati/vsadki ne moremo vnaprej izključiti, so odločilne mejne vrednosti, ki jih določi izdelovalec implantantov. V primeru dvoma je treba napravo najprej uporabiti v prisotnosti in pod nadzorom primerno informiranega zdravnika, da bi si zagotovili, da BEMER-jev signal ne vpliva na signale implantatov. Akutno tveganje ne obstaja.
 
Pri infekcijskih boleznih s temperaturo, pri hudih motnjah srčnega ritma (tachicardia), pri večjih anevrizmah, pri hudih psihozah in pri napadih (na primer epilepsija), se je treba pred terapijo posvetovati z zdravnikom, ki že ima izkušnje s terapijo BEMER.

 

V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.
Izdelava spletne trgovine StudioFACA

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za popust.

Strinjam se s politiko zasebnosti